Algemene info

De zomerlessen omvatten 10 gevarieerde lessen waarin alle facetten van de tennissport aan bod komen. De lessen start vanaf maandag 23 april.
Ons aanbod omvat zowel Kleuter- en KidsTennis voor de allerkleinsten en Jeugdtennis voor de oudere jeugdspelers. Tevens omvat ons aanbod ook lessen voor volwassenen.
Tijdens de zomervakantie organiseren we ook stages. Een variatie tussen tennis, sport en spel verzekeren uw kind een zeer leuke sportweek! Meer info kan u terugvinden op de website in het menu stages. Om les te volgen op TC De TTV moet u lid worden van TC De TTV.

Als lid van TC TTV geniet u van volgende voordelen:

  • onbeperkt vrij tennissen
  • een ongevallenverzekering
  • deelname aan clubactiviteiten
  • mogelijkheid tot deelname aan tornooien georganiseerd door Tennis Vlaanderen

Betaling kan zowel contant op de eerste training als via overschrijving op rekeningnummer IBAN BE87 0018 1417 1394 met duidelijke vermelding van uw naam en voornaam.

Hebt u nog vragen, aarzel dan niet om met ons contact op te nemen:
Via mail naar info@ttvtennisacademie.be of bellen naar Tom +32 496 270 541.

Schrijf je nu al in voor de zomerlessen

Ons aanbod omvat zowel Kleuter- en KidsTennis voor de allerkleinsten en Jeugdtennis voor de oudere jeugdspelers. Tevens omvat ons aanbod ook lessen voor volwassenen. Volwassenen die willen starten met tennis kunnen kiezen voor ons voordelig Start to Tennis programma, maar ook volwassenen die hun tennisspel willen verfijnen kunnen bij ons terecht.

Schrijf je nu in